Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger
8. Accept
9. Opdatering

1. Ejeroplysninger
sundekrummer.dk v/Bo Brinch
Email: admin@sundekrummer.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du finder vejledning til sletning af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:
Formålet med vores brug af cookies er nævnt herunder i punktform.

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Med denne gemmes de sider du besøger på vores website, hvordan du ankom til websitet, og nogle basale oplysninger om din computer. Alle dine informationer er anonyme – så vi ved ikke hvem du er; blot at nogen besøgte vores website.

Informationen som vi indsamler fra Analytics hjælper os med at forstå, hvilke dele af vores website der klarer sig godt, hvor folk ankommer til websitet og så videre. Som de fleste andre websites, bruger vi denne information til at gøre vores website bedre.

Du kan lære mere om Google Analytics her: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html, og her:http://www.google.com/intl/da/policies/privacy/partners/. Du kan også fravælge cookies.

6. Annoncenetværk
Nogle af vores annoncører kan bruge cookies eller web beacons på vores website. Vores annoncepartnere er:

– Google

Disse annoncepartnere har deres egen privatlivspolitikker for deres websites, og en opdateret generel privatlivspolitik kan findes for de fleste partnere her. Specifikt for Googles brug af data kan du læse om her.

Disse tredjeparts annoncører bruger teknologi i deres respektive reklamer og links som vises på lektiesos.dk og som sendes direkte til din browser. De modtager automatisk din IP-adresse, når dette sker. Andre teknologier (såsom cookies, JavaScript eller Web Beacons) kan også blive brugt af tredjeparts annoncenetværk til at måle effektiviteten af deres reklamekampagner og/eller til at skræddersy reklameindhold som du ser på websitet.

lektiesos.dk har ingen adgang eller kontrol over de cookies, som bruges af tredjepartsannoncører.

7. Brug af personoplysninger
Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller profilopdatering. Vær opmærksom på at andre brugere kan se enkelte af disse oplysninger, såsom dit navn, hvis du har valgt at oplyse det.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos lektieSOS, skal du rette henvendelse på support@lektiesos.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

8. Accept
Ved at bruge vores website accepterer du hermed vores privalivspolitik og er enig i alle dets dele.

9. Opdatering
Dette dokument blev senest opdateret d. 10.09.2016.

Skulle vi senere opdatere eller ændre privatlivsoplysningerne, vil disse ændringer blive lagt på denne side.